Kako nastaju naši pametni privjesci?

Postoji više vrsti privjesaka na tržištu, a velika većina njih se proizvodi u Kini.
Mi to nismo željeli. Smatramo da smo sposoban narod i još uvijek vjerujemo da imamo tehnologiju i know how za proizvesti nešto korisno.

Osim što znamo to proizvesti i sami, postoji još jedan razlog zašto to i radimo. Kada nešto proizvodiš onda je i briga za kupce puno lakša. Naime, jedini smo (koliko nam je poznato) da dajemo potpuno besplatno drugi ID tag za izgubljeni (u stanju smo ga vrlo brzo proizvesti), nemamo posrednika, ne čekamo uvoz, carinske formalnosti i slično, što nam omogućava da u kratkom roku odgovorimo na zahtjeve korisnika.

Također, personalizirani dizajn nam ne predstavlja problem jer imamo vlastitu tehnologiju produkcije pa vrlo lagano izvodimo željeno.

Gore smo opisali zašto radimo sami, a sad ćemo kako oni nastaju.

Dakle, temelj cijele usluge je software koji objedinjuje cijelu uslugu: kreira jedinstvene kodove, obavlja posao registracije i, naravno, povezuje podatke registriranog korisnika sa kodom koji se nalazi na samom privjesku. Nije baš bilo jednostavno, ali evo, tu je i radi :-)

Kada kroz sustav kreiramo listu QR kodova, isti se pripremaju kroz grafičke alate i tako pripremljeni odlaze na naš server sa kojeg se puštaju na print. Printa se ROLAND tehnologijom, koriste se isključivo i jedino samo ROLAND originalne ECO SOLVENT boje na 3M PVC foliju.

Printer radi otisak, a nakon obavljenog tiska, isti stroj radi i konturno rezanje.
Otisci se suše, te idući dan odlaze u susjednu prostoriju na obradu nanošenja dvokomponentne smole iz dva razloga: jedan je da otisak bude zaštićen od vlage, sunce, grebanja i slično, a drugi je da dobijemo 3D efekt.
Nakon apliciranja smole, posao je na pola završen. Tako pripremljene materijale apliciramo na 2mm oblik kruga od pleksiglasa kako bi privjesak dobio čvrstoću i dodatnu otpornost na mehaničke utjecaje.

Taj posao obavlja se ručno.
Nakon toga, privjesak je dovršen, ostaje još samo čvrsta metalna alkica i gotovo!

Slijedi pakiranje u blistere, zajedno sa uputama za korištenje i sve je spremno da privjesak postane dodatak za brži pronalazak vlasnika izgubljenog ljubimca.

 

 

 

Internet Servis Info

Proizvodnja / veleprodaja i podrška

Verdelino d.o.o. 42000 Varaždin, HR/CRO

MBS: 070086805 OIB: 28124762492

Sjedište: Kranjčevićeva 6, Ured: Kućanska 24

Tel/Fax +385 42 351 300

e-mail:info(at)vratime.com